Zagreb, 290414.Hotel DoubleTree by Hilton.Konferencija za medije Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su izvrsni predsjednik HNS-a Damir Vrbanovic i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk govorili o mjerama za borbu protiv rasizma i diskriminacije na tribinama. Na fotografiji: Damir Vrbanovic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX
HNS

Bez komentara o Hajduku

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. prosinac 2014. 12:16

Na temu “kazna Hajduku” jučer smo kontaktirali Damira Vrbanovića, izvršnog predsjednika HNS-a, koji se nalazi u Zürichu, član je Arbitražnog suda FIFA-e pa je morao prisustvovati sastanku.

- Nemam komentara na odluku disciplinskog suca - kazao je Vrbanović.

Isti odgovor dobili smo i u Maksimirskoj 128.

- Nemamo komentar na odluku - kazao je glasnogovornik Vedran Attias.

Inače, za jučer zakazan sastanak Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, HNS-a i Hajduka je odgođen. Iz HNS-a stiglo je ovakvo priopćenje: ”Sastanak je odgođen zbog nemogućnosti dolaska svih pozvanih sudionika. Netočna je informacija da je HNS odustao, sve je napravljeno u dogovoru s MZOS-om, a današnji sastanak predstavnika Hajduka s ministrom nije ‘zamjena’ za predviđeni sastanak koji će biti održan kad svi pozvani sudionici budu u mogućnosti prisustvovati istome.” Po našim saznanjima sastanak nije održan zbog nemogućnosti dolaska Ive Baldasara, gradonačelnika grada Splita koji je većinski vlasnik Hajduka. Inače, predstavnici Hajduka jučer su bili u Zagrebu na razgovoru s ministrom Mornarom.

Linker
18. svibanj 2024 20:04