Epsilon/Getty Images
BRAZILAC U GRADSKOM VRTU

BIJELO-PLAVI NE MISLE STATI! Ispadanje iz Europe ne znači slabljenje kadra, naprotiv: U Slavoniju stigao igrač Olympiacosa, debi već protiv Dinama!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 06. kolovoz 2019. 17:53

Brazilac Igor Silva (22) od danas je član NK Osijek. Grčki Olympiacos ustupio ga je našem prvoligašu do kraja ove natjecateljske godine. Dan ranije, iako je bio praznik, obavio je liječnički pregled, a kako je sve prošlo u najboljem redu, dovršeni su pregovori dva kluba o njegovoj posudbi.

Silva je desni branič, desni bočni igrač, a prošle sezone Olympiacos ga je ustupio ciparskom AEK-u iz Larnake. Prije nego što je postao član uglednoga grčkog velikana igrao je u momčadi Asterasa iz Tripolisa. Ipak, do sada najbolje igre pružio je za AEK jer je u klubu s Cipra bio standardan i odigrao u njegovoj momčadi sve utakmice tamošnjeg prvenstva, ali i sve utakmice u Europskoj ligi.

Ukoliko bude očekivano pojačanje Bijelo-plavima, a on i Osijek budu zadovoljni međusobnom suradnjom, u potpisani ugovor ugrađena je i klauzula o mogućnosti otkupa njegova ugovora od Olympiacosa. Grci su Osijeku već dostavili dopusnicu potrebnu za njegovu pravovaljanu registraciju i sada je taj dio posla u tijeku pa ako bude sve u redu moguće je da Brazilac u petak navečer dobije i minutažu u derbiju s Dinamom u Gradskom vrtu.

A Osijek sada u kadru svoje prve momčadi ima već tri Brazilca, Tomelina Gutierija, Talysa Oliveiru i novodošlog im suigrača Igora Silvu. A iz Gradskog vrta svakodnevno stižu potvrde kako se Osijek do kraja prijelaznog roka namjerava još pojačati...

Linker
04. svibanj 2024 18:55