AFP
PORAZ U LIGA KUPU

Bilić kritizirao suđenje: 'Razočaran sam! Bio je to čisti jedanaesterac i ključni trenutak'

Nakon West Hamovog ispadanja od Leicestera u 1/16 finala engleskog Liga kupa (2-1 u produžetku) Slaven Bilić se požalio na suđenje.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. rujan 2015. 12:40

Konkretno, hrvatski strateg smatra da je njegova momčad oštećena u produžetku kada je pri rezultatu 1-1 u Leicesterovom kaznenom prostoru došlo do kontakta između Dannyja Simpsona i West Hamovog Marka Noblea. Međutim, sudac se nije oglasio i pokazao na bijelu točku već se odlučio žutim kartonom opomenuti Noblea zbog simuliranja.

"Mislim da nam je definitivno trebao biti dosuđen jedanaesterac jer Mark Noble nije imao apsolutno nikakvog razloga da padne. Za mene je to bio čisti jedanaesterac i ključni trenutak u utakmici. Bilo je to naravno veliko razočaranje jer smo ovoj utakmici i cijelom natjecanju pristupili sa ciljem da prođemo dalje i pobijedimo“, objasnio je Bilić.

"Znali smo da će biti teško jer smo igrali protiv momčadi koja je neporažena i to na njihovom travnjaku, ali kada se borite i primite gol tri minute prije kraja produžetka naravno da ste razočarani“, dodao je hrvatski trener kojem je to bio bio drugi ovosezonski poraz od Leicestera (u prvenstvu su poraženi s 2-1 kod kuće).

"Bila je to jako otvorena utakmica. Da budemo iskreni, oni su započeli bolje, ali od 20. minute pa do kraja regularnog dijela mi smo bili dobri. Stvorili smo dovoljno prilika ali nažalost nismo zabili. Onda su oni u produžetku stvarali prilike, a mi smo bili malo umorni“, zaključio je Bilić.

Linker
18. svibanj 2024 13:11