CROPIX
SUSRET KARIJERE

BIŠĆAN JE TRENER ZA VELIKE DOSEGE, ALI VEČERAŠNJA UTAKMICA ĆE GA ODREDITI 'Ne razmišljam na taj način, nije trenutak da se to ističe u prvi plan...'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 29. kolovoz 2019. 17:03

Igor Bišćan trener je koji je nizao uspjehe sa sva tri kluba koja je do sada vodio (prije Rijeke bio je na klupi Rudeša i Olimpije), ali nekako se nameće da bi upravo ovaj sudar s Gentom mogao biti njegov potpis, vjerojatno i najveća pobjeda u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

- Ne razmišljam uopće na taj način, nije trenutak da se mene ili moja osobna postignuća ističe u prvi plan. Bitan je klub, navijači, moji igrači... Sigurno da će biti velik uspjeh, pravi podvig ako ostvarimo pobjedu - rekao je Igor Bišćan.

Rijeka pokrenula minikampanju

Riječki prvoligaš uoči utakmice protiv Genta pokrenuo je minikampanju koja je u naslovu imala klupski slogan “Krepat, ma ne molat”! I pokazala se pogođenom u najavi najvažnije utakmice sezone. Osmišljena je jednostavno, kao kratke videoporuke u kojima su se oglasili bivši igrači Rijeke. Javili su se tako od onih koji su još nedavno nosili riječki dres, poput Sluge, Pavelića, Hebera, Ristovskog ili Maleša, do nekih nešto starijih kao što su Đalović i Ramon Ignacio Fernandez.

Linker
18. svibanj 2024 14:31