Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
BIRAO JE RIJEČI

BIVŠA ZVIJEZDA REALA DIRNUTA MODRIĆEVOM GESTOM 'Taj potez pokazuje tvoju veličinu i skromnost. Potpuno si zaslužio Zlatnu loptu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2018. 18:25

Riječi Luke Modrića dotaknule su srca mnogih.

Nakon što je u ponedjeljak Modrić osvojio Zlatnu loptu France Footballa i prekinuo desetogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija u jednoj izjavije rekao: 'Bilo je igrača koji su mogli osvojiti Zlatnu loptu, poput Xavija, Inieste, Sneijdera...ali nisu i ljudi su htjeli negog drugoga. Ovo je nagrada i za te igrače koji su zaslužili osvojiti Zlatnu loptu, ali nikada nisu".

Jedan od velikih igrača koje je Modrić spomenuo, Wesley Sneijder (34), nekadašnji igrač Reala koji je skupio čak 134 nastupa u dresu nizozemske reprezentacije, zahvalio se Modriću na njegovim riječima.

"Igrati protiv tebe bilo je i teško i užitak. Vidjeti da su Ballon D'Or posvetio i drugim igračima uključujući mene pokazuje tvoju veličinu i skromnost. Potpuno zasluženo Luka, čestitam!", napisao je Sneijder na Instagramu ispod fotografije sebe samoga u dresu Intera i Modrića u dresu Tottenhama.

Aktualni član Al Gharafe igrao je za Real između 2007. i 2009. godine prije Modrićevog dolaska u Madrid. Karijeru je započeo u Ajaxu, a kasnije je još igrao za Interm Galatasaray i Nicu.

Linker
01. svibanj 2024 03:55