NE ŽELI U MIROVINU!

BIVŠI IGRAČ DINAMA SE NE PREDAJE, I DALJE JE SVJETSKI REKORDER U 53. godini potpisao je novi ugovor i spreman je za duele protiv Podolskog, Inieste...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2020. 12:19

Ono što se najavljivalo proteklih tjedana, nakon završetka prošle sezone, na kraju se i obistinilo - Kazuyoshi Miura produžio je ugovor. Iako je prošle sezone priliku dobivao na "kapaljku" u drugoj ligi, iako je njegova momčad sad izborila elitu u prvoj, samim tim stvorit će to još i više "problema" u minutaži, legendarni igrač Dinama svejedno je - stavio potpis...

"Nadam se da ću uživati u nogometu i dat ću sve od sebe da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva, da izbori ostanak u ligi", rekao je 52-godišnji Miura.

TOKYO, JAPAN - JUNE 09:  Angelo Colombo #4 (L) and Kazuyoshi Miura #11 (2R),Roberto Mussi #2 look on after the J.League Legend and Glorie Azzurre match at the National Stadium on June 9, 2013 in Tokyo, Japan.  (Photo by Masashi Hara/Getty Images)
Masashi Hara/Getty Images

Tri je utakmice odigrao prošle sezone, i tijekom istih dobio je "šačicu minuta", ali ne predaje se. Miura je za 34 godine profesionalnog nogometa odigrao 754 utakmice i postigao 221 pogodak, a od veljače kreće njegova 35. profesionalna sezona.

"Vjerujem da ću dobiti priliku u nekim utakmicama", poručio je.

Iz Verdy Kawasakija došao je u Dinamo 1999. godine i kratko se zadržao, a iz tog razdoblja pamte se stotine japanskih fotografa i novinara koji su samo zbog svojeg nogometaša zamijenili Daleki istok hrvatskom metropolom.

Linker
02. svibanj 2024 05:35