Reuters / Toru Hanai Livepic / REUTERS
SRCE VATRENO

BIVŠI KAPETAN SE POKLONIO LUKI I 'HRVATIMA KOJI VLADAJU ŠPANJOLSKOM 'Modrić nije jedan od najboljih na svijetu, on je najbolji!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2017. 12:20

Darijo Srna ove je zime 'sto puta' prelazio u Barcelonu. Govorilo se o velikom transferu kao kruni jedne sjajne karijere koja je godinama ostala 'zarobljena u ukrajinskom nogometu', no bivši kapetan hrvatske reprezentacije ipak je ostao u Šahtaru.

Sve skupa bio je ipak povod jednom od najčitanijih španjolskih dnevnika Marci da napravi intervju sa Srnom, koji je s njima podijelio razmišljanja i osjećaje o nekadašnjim suigračima iz reprezenatacije, a danas jednim od najvećih zvijezda u španjolskoj Primieri.

"Ne želim pričati o stvarima oko tog transfera. Prijelazni rok je završio. Ostao sam u Šahtaru i to je to. Šahtar je moja klub, moja ljubav, moj život", rekao je Srna novinaru Marce koji je istaknuo kako su Dariju odmah zasjale oči kad je počeo govoriti o Luki Modriću:

Deauville, Francuska, 150616.
Parc de Loisirs.
Trening hrvatske nogometne reprezentacije u kampu Deauville.
Na fotografiji: Luka Modric, Darijo Srna.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

"Na stranu to što je moj veliki prijatelj, ali Luka Modrić je trenutno najbolji veznjak na svijetu. Ne govorim jedan od najbiljih, već najbolji! Luka je s godinama nevjerojatno narastao. Real Madrid bez njega je u velikim problemima", rekao je Srna pa se okrenuo i prema Mateu Kovačiću:

"Mateo je nevjerojatan talent. Obožavam ga! Jako puno je napredovao, ali još niste vidjeli što sve može. Nevjerojatno zvuči, ali on je brži s loptom nego bez nje. Siguran sam da bi mogao naslijediti Modrića u Realu. Morate uzeti u obzir da nije lako iz Dinama prijeći u Inter i u Real i odmah biti na vrhunskoj razini."

Srna se naravno dotaknuo i Ivana Rakitića.

"Rakitić se već toliko puta dokazao. Pa, zabio je u finalu Lige prvaka za Barcelonu! Možda trenutno nije na svojoj najboljoj razini, ali nemam ni trunka sumnje da će se vrlo brzo vratiti na tu razinu."

Linker
27. travanj 2024 19:55