REUTERS/Ognen Teofilovski / REUTERS
NA RADARU VELIKIH

BIVŠI NAJBOLJI STRIJELAC HNL-A PRED TRANSFEROM ŽIVOTA! Posao se zaključuje već sljedećeg tjedna, čeka se dogovor oko konkretne cifre

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. lipanj 2017. 00:55

Andrea Belotti velika je želja Milana, ali napadač Torina silno je skup, spominju se cifre od 80 i 100 milijuna eura. Nikola Kalinić bliži je Crveno-crnima nego Belotti.

Prvotne najave govorile su da će se Fiorentina i Milan sastati u danas (17. lipnja) i pokušati dogovoriti transfer hrvatskog reprezentativca, no jučer je rečeno da će to biti sljedeći tjedan. Svakako bi se brzo trebalo znati nešto više, no Kalinić je zaista pred vratima Milana.

Jedino ako bitno povećaju proračun za pojačanja mogli bi krenuti u investicije kao što je Belotti. Po aktualnom budžetu, novca imaju za Kalinića.

Fiorentina za njega traži 30 milijuna eura, a Milan će u startu, kako se najavljuje, ponuditi 20 ili 25 mlijuna, možda i kojeg igrača kao što je Lapadula. Viole su postavile cijenu, žele zaraditi jer samo tako mogu ući u nove investicije, a na radaru im je i Ilija Nestorovski, Makedonac iz Palerma. Dogovore li konkretnu cifru, transfer bi mogao biti zaključen već sljedećeg tjedna, ali bude li u igri i još koji igrač, zacijelo će se za koji dan odužiti dok se Fiorentina ne dogovori s dotičnim igračem i njegovim menadžerom. U Kalinićevu taboru drže da će posao biti realiziran, već Nikolu vide u dresu Milana. Iako postoje i drugi zainteresirani, ako se izjalovi taj posao.

Kako Crveni-crni nisu u Ligi prvaka, ne bi se ispunila Kalinićeva želja da se okuša u elitnom natjecanju, prvi put u karijeri, no možda dogodine. Milan je svakako korak naprijed u odnosu na Fiorentinu, u čijem je dresu igrao dvije sezone.

Već je stigao 21-godišnji napadač Adrien Silva iz Porta, uz njega bi u špici dobro došlo Kalinićevo iskustvo. Iako se zna da je Belotti strijelac s velikom prespektivom i mnogi bi ga rado doveli. Obojica, Kalinić i Belotti, nisu im potrebna. Angažirat će samo jednog od njih dvojice. Ako budu probali skupiti novac za Talijana, to bi također moglo otegnuti konačno rješenje. Ako...

Linker
18. svibanj 2024 14:51