Boris Kovacev / CROPIX
TRENER PRESUDIO

BJELICA NA KRAJU IZ ZAPISNIKA IZOSTAVIO NAJNOVIJE DINAMOVO POJAČANJE Četvorica Modrih s tribine promatrala težak ogled s Rosenborgom

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. kolovoz 2019. 23:52

Daleko da je ambijent na Lerkendalu bio vruć kao u budimpeštanskoj Groupama Areni, iako su domaćini najavljivali da će sve ulaznice biti rasprodane, očito nisu bile, jer na nekoliko je dijelova tribina ima slobodnih stolaca.

Mora se priznati da su navijači Rosenborga uoči početka susreta napravili lijepu koreografiju, istaknuli i 11 zastava Lige prvaka s godinama kad su u njoj igrali te nešto dalje još jednu na kojoj je pisalo - 2019.

Dinamovih navijača u gostujućem dijelu tribine bilo je prema očekivanju nekoliko desetaka, ali sreli smo prije dvoboja i neke dinamovce iz Norveške i Švedske koji su uspjeli kupiti ulaznice za druge tribine, tako da su oni obojeni u plavo ipak bili prisutniji no što je otkrio prvi dojam.

Ivanušec ipak na tribini

Luka Ivanušec na kraju ipak nije bio u zapisniku, nije najnovije Dinamovo pojačnje konkuriralo za ovu utakmicu. On je bio na tribini zajedno s Ivom Pinto, Dinkom Horkašem i Markom Leškovićem.

Ivanušec bi tako mogao za Modre debitirati u subotu u Splitu pa onda nakon reprezentativne stanke biti i ravnopravan kandidat za nastupe i u europskim dvobojima.

Linker
02. svibanj 2024 09:10