CROPIX
NITKO NEĆE OSTATI ZAKINUT

BOGATE PREMIJE NA RUJEVICI Dupla kruna dobro je napunila riznicu: Otkrivamo koliko će podijeliti momčad i stručni stožer Rijeke

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 02. lipanj 2017. 23:44

“Duple premijeee…” bila je pjesma koja je odzvanjala iz riječke svlačionice kada je u nju ušao predsjednik Damir Mišković. Ipak, nije tip koji će podleći euforiji, obećati brda i doline…

- Igrači imaju svoj pravilnik o nagrađivanju, dobivaju premije prema njemu. Ja znam da su svi u euforiji i najlakše bi bilo divljati, ali vjerujte mi da imaju dobre plaće i dobre premije - poručio je Damir Mišković.

Kako smo neslužbeno uspjeli doznati, dvostruka kruna riječkog će prvoligaša koštati oko 500 tisuća eura što je iznos koji će na račun nagrade među sobom podijeliti igrači i stručni stožer.

Naravno, postoji nekoliko platežnih razreda u riječkoj svlačionici, ali nitko neće ostati zakinut.

Nije tajna da je otprilike 250 tisuća eura neka gornja platežna granica u riječkoj svlačionici, ali upravo kroz stimulativni dio, odnosno premije, nagrade oni pravi uspjesi.

Ove sezone to je definitivno bio slučaj i kroz nagrade za pobjede (27) te dva osvojena hrvatska trofeja mnogi su na Rujevici ove sezone sigurno zaradili pristojan novac.

Linker
28. travanj 2024 13:17