CROPIX
PODIJELJENI KOMENTARI

'BRATE MILI, BILI STE LOŠI, ALI SKUPIT GLAVE I HRABRO DALJE!' PORAZ HRVATSKE IZAZVAO BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Ne možete vikati da ste viceprvaci...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2019. 12:09

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine E izgubila u Budimpešti od Mađarske sa 1-2 (1-1). Hrvatsku je u vodstvo doveo Ante Rebić (13), do poluvremena je poravnao Adam Szalai (34), da bi prvu pobjedu našim sjevernim susjedima u osmom međusobnom susretu osigurao Mate Patkai (76).

Nije to definitivno bila igra na kakvu su nas Vatreni navikli na Svjetskom prvenstvu. Već u prvoj utakmici protiv Azerbajdžana na Maksimiru nisu stvari izgledale baš najidealnije iako je Hrvatska većinu susreta dominirala, ali, srećom, Vatreni su uspjeli novi ciklus kvalifikacija otvoriti pobjedom.

Ovog puta, protiv Mađarske to nam nije pošlo za nogom iako smo poveli već u 13. minuti utakmice. Mađari su uspjeli preokrenuti susret i u konačnici slaviti.

Ipak, do kraja kvalifikacija ostalo je još puno i gotovo je nemoguće da Hrvatska i Zlatko Dalić ne izbore nastup na Euru 2020. godine. Poraz koji je sigurno uzdrmao igrače, ali srećom stigao je dovoljno rano da se stvari mogu popraviti.

Da je tome tako idu i u prilog komentari navijača na društvenim mrežama koji su, iako kritični, stali iza svoje reprezentacije i u teškim trenucima. Pročitajte neke od nazanimljivijih.

KOMENTARI ČITATELJA

*Ovaj poraz od mađara je otriježnjenje. Tako da i poraz ima dobrih strana.

*Bez igre, bez ideje, bez srca, bez agresivnosti i bez golmana...To vise ne drži!

*Sam pao-sam se razbio.

*Igraju za k****, nije ni Kale samo kriv, jednostavno loše odigrana utakmica.

*Borbenost, trka...srce na terenu je falilo! Kao da smo malo noseve podigli u nebo...

*Mučili su se i u kvalifikacijama za Svjetsko, jedva Kosovo dobili, pa kiksali protiv finske, a na kraju bili u finalu

*Previše su se dizali, neka su izgubili, sve je to stanje u državi...

*Ako smo mogli biti s vama na SP-u i uživat u osvojenom srebru, bit ćemo uz vas i u svakom porazu. Brate mili, loše ste odigrali, ali skupit glave i pogledati greške i to popraviti. Ne možete vikati da ste favoriti i viceprvaci svijeta ako to isto ne možete dokazati na terenu. Samo hrabro dalje.

*Dečki Hrvatska se voli i kada gubi. Glavu gore, bit ce bolje?

*Ne znam niti razumijem, ok izgubili smo i to je ok, ali sada kriv je ovaj pa kriv je onaj...dajte ljudi molim vas, pa trčite vi za loptom pa da vas vidim onda...čini mi se da svi živimo u nekoj staroj slavi ali tako i je...ovi dečki su nam dali nešto predivno u Rusiji dali su sve od sebe i što sad...sad ih gazimo, nema smisla...ako ovi na vlasti mogu što hoće bez da se bunimo, pa pustimo i nogometaše da rade što hoće.

*Poraz je tu, naučiti od njega što smo pogriješili i dalje... Nema sada kukanja!

*Za ovaj poraz nema opravdanja, reprezentacija kvalitete Mađarske mora se pobijediti, sramota za sve...

*Nismo pucali na gol, Kalinić nije bio najviši u svojih 6m, Rebić nije uspio primiti i zadržati niti jednu loptu... Bit će bolje!

*Svaka čast na uspjehu, ali mi nismo nešto posebno igrali ni na Svjetskom prvenstvu...premalo stvaramo prilike...svaki put umirem od dosade gledat ih...a svaki put pomislim prije utakmice “e sad ce dobro odigrati”, ali kao uvijek ništa od toga, samo neko dosadno dodavanje.

*Zaslužena pobjeda Mađarske...s ovakvom igrom i ovakvom obranom nismo bolje ni mogli.

*Sve je ok. Možemo se mi ovdje prošetati, pljuska je dobrodošla. Idemo dalje.

*Ma to naši pustili da budu kvalifikacije zanimljivije. No sikiriki.

*Dalić glumi Linu Červara igra bez golmana :D

Linker
28. travanj 2024 14:08