Jakov Prkić/CROPIX
ŽESTOKE OPTUŽBE

Brbić odgovorio Krstičeviću: 'Mišo, pogledaj sebe i onda će ti biti jasno tko je licemjer!'

Neugodno sam iznenađen Krističevićevim nastupom, očekivao sam da će imati više dostojanstva pokazati manire kakve bi trebao imati trener Hajduka - kaže Brbić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. svibanj 2013. 19:35

Predsjednik Hajduka Marin Brbić komentirao je navode koje je nakon odlaska s klupe Bijelih predstavnicima medija pružio Mišo Krstičević.

Brbić je odmah u startu kazao:

- Neugodno sam iznenađen Krističevićevim nastupom, očekivao sam da će imati više dostojanstva pokazati manire kakve bi trebao imati trener Hajduka. Ali on očito nema takvo ponašanje.

Potom je detaljnije komentirao pojedinačne navode:

- Ne znam zašto Krstičević nekome govori da je licemjer, trebao bi prije pogledati sebe pa onda govoriti o drugima. Što se tiče svađe s Krešićem, nije istina da Krstičević nije psovao. Kazao je on još toga što nije za novine.

Brbića je najviše šokirala činjenica kako je Krstičević poručio da "neki ljudi u klubu nisu željeli da se osvoji Kup".

- To me zapravo ražalostilo jer nema te cijene koju bi Hajduk izdvojio da se osvoji Kup. Zna se da je klub uvijek prepoznat po trofejima pa je onda jasno koliko nam Kup znači. Doista mi nije jasno odakle mu sve te rečenice - kazao je Brbić.

Jeste li bivšem treneru dali naznaku da ćete s njim razgovarati oko produljenja ugovora?

- Ne, nikada mu nisam rekao da ćemo razgovarati o produljenju ugovora, a ja uistinu ne znam što on smatra pod riječju "naznaka".

Za kraj je Brbić dodao kako ne želi da se problem s Krstičevićem dalje premeće po medijima:

- Ovakve rasprave najviše štete Hajduku, a mi u subotu imamo važnu utakmicu kontra Splita i nema smisla da se kroz medije provlače razne priče i iznosi neko imaginarno prljavo rublje. Radi mira u kući Krstičeviću smo u veljači prešli preko sukoba koji je tada izazvao i zaista ne vidim razloga da se ovako revanšira u medijima.

Linker
19. svibanj 2024 07:39