REUTERS/Anton Vaganov
BIT ĆE TO 'DAN D'

BROJI LI VELIKI ŽUTI POSLJEDNJE DANE NA KLUPI ZMAJEVA? 'Idemo svi zajedno pričekati taj dan pa ću vam sve reći' OD ŠVICARSKOG DOGOVORA NIJE BILO NIŠTA

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2019. 18:15

Još uvijek nije poznato hoće li Robert Prosinečki nastaviti voditi nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Pred njima se nalazi obveza u doigravanju za nastup na Euru 2020. godine. Poznato je da će Zmajevi obje utakmice, i polufinalnu protiv Sjeverne Irske i eventualnu finalnu u svojoj podskupini putem Lige nacija igrati na svom terenu.

Međutim, još uvijek je nejasno hoće li Prosinečki voditi Zmajeve ili će Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH izabrati nekog drugog. Trebali su razgovarati Prosinečki i predsjednik Saveza, Elvedin Begić u Nyonu za vrijeme ždrijeba kvalifikacijskih skupina održanog u petak, ali do tog razgovora nije došlo.

- Nismo razgovarali, to će se dogoditi u utorak - rekao je Prosinečki čiju izjavu prenose brojni BH-mediji. Negdašnji hrvatski reprezentativac nije htio govoriti ništa više o toj temi, rekao je samo da se pričeka utorak kada će se sve znati.

Linker
03. svibanj 2024 14:41