AFP
PRENOSI SKY SPORTS

Brozoviću i Kovačiću stiže još jedan Hrvat: Ivan Perišić u Interu za 18 milijuna eura

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. srpanj 2015. 15:02

Dugo traje prepucavanje na realciji Inter - Wolfsburg oko hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, a ako je za vjerovati Sky Sportsu, dogovor je konačno postignut.

Inter je tako za 'vatreno' krilo ipak pristao plaiti traženu odštetu od 18 mlijuna eura. Jedan od glavnih problema zašto se ovaj transfer nije dogodio ranije je i taj što Švicarac Xherdan Shaqiri nije htio napustiti Milan, ali Gazzetta dello Sport javlja kako su u Interu spremni na njegovu prodaju s obzirom kako je uložen velik novac u dovođenje novih pojačanja.

Također valja istaknuti kako je Perišić u 68 nastupa za Wolfsburg postigao ukupno 17 pogodaka, a sada ga čeka novi izazov u karijeri u vidu Intera gdje će se priključiti Marcelu Brozoviću i Mateu Kovačiću.

'Nerazzurri' su već neko vrijeme pratili Perišića, ali se uprava Wolfsburga pokazala kao tvrd orah u pregovorima i nije se htjela odreći hrvatskog reprezentativca bez pozamašne odštete.

Corriere Dello Sport ističe kako je Ivanova želja da zaigra u Interu bila presudna u popuštanju njegovog sadašnjeg kluba, a također piše kako trener Roberto Mancini Perišića očekuje najkasnije do 3. kolovoza. Hrvatski nogometaš trebao bi popuniti rupu koja je u redovima Intera nastala odlaskom Podolskog.

Linker
21. rujan 2024 10:34