LEGENDA RAZOČARANA

Buffon bijesan na Mandžu i društvo: 'Nema opravdanja, meni je 38 i ovo mi ne treba'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 29. listopad 2015. 21:02

Momčadi Juventusa nikako da krene u novoj sezoni talijanske Serie A. Torinezi se trenutačno nalaze na 12. mjestu s čak 11 bodova zaostatka za vodećom Romom. Posljednji u nizu loših rezultata dogodio se na gostovanju kod Sassuola gdje je utakmicu fantastičnim pogotkom odlučio Nicola Sansone.

Izgleda kako je čitava situacija oko torinskog kluba najviše pogodila najstarijeg, Gianluigija Buffona, koji je nakon susreta prilično burno reagirao.

- Ovaj poraz smo morali izbjeći. Nisam ljut na suca, prihvatio sam sve njegove odluke, ali sam razočaran kako smo igrali u prvom poluvremenu. Da smo provincijska momčad, bio bih zadovoljan reakcijom kada smo ostali s deset igrača, ali mi smo Juventus i naši su ciljevi drugačiji.

Legenda Juventusa kaže kako nema nikakve isprike.

- Vratili su nam se svi ozlijeđeni igrači, za ovo nema opravdanja. Stalno smo se svađali sa sucem, a o njemu uglavnom govore samo gubitnici. Mi se ne smijemo spuštati na taj nivo. Nosimo dres Juventusa i tako se trebamo ponašati. Meni je 38 godina i sigurno da ovo nije ono što mi treba.

Linker
18. svibanj 2024 19:26