Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX / CROPIX
POSTIGNUT DOGOVOR

BURNO PRED POČETAK HNL PROLJEĆA Posrnuli prvoligaš smijenio trenera, na klupu sjeda iskusno ime, a onda mu slijedi - vatreno krštenje!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. veljača 2017. 21:51

Vjekoslav Lokica više nije trener Splita, a na njegovo mjesto dolazi Elvis Scoria. Lokica je suradnicima i čelnicima kluba najavio povlačenje s klupe po povratku momčadi u grad pod Marjanom s priprema u Turskoj, a što je odmah ponukalo čelnike Splita na potragu za njegovim nasljednikom koja je navečer urodila plodom - postignut je dogovor sa Scorijom.

Momčad Splita danas će iz Antalyje krenuti prema domovini i u gradu pod Marjanom očekuje se u noći s petka na subotu, ali procurila je i do domovine informacija o ostavci Lokice koja je ipak realno gledano daleko od neočekivane, piše Slobodna Dalmacija.

Izuzev vrlo teških financijskih uvjeta u kojima su ove sezone radili stručni stožer i igrači, kumovali su tome i sve teži odnosi u klubu. Od preuzimanja kormila ljetos od Gorana Sablića radio je Lokica u gotovo pa nemogućim uvjetima, s nagomilanim dugovanjima nezadovoljnim igračima, uz nevjerojatnu promenadu igrača...

Odrazilo se sve to na igre i rezultate, Split je pretposljednji s istim brojem bodova kao i fenjeraš Cibalija i slijedi mu grčevita borba za ostanak u nastavku sezone, iako je i uz sve navedene probleme senzacionalno izboreno polufinale kupa (eliminiran je Hajduk).

Momčad Splita prvenstvo nastavlja gradskim derbijem protiv Hajduka 19. veljače, pa je lako zaključiti da će Elvis Scoria imati vatren debi na klupi Crvenih.

SVE O NOVOM TRENERU I RAZGOVOR SA ČELNICIMA SPLITA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SLOBODNE DALMACIJE OD PETKA

Linker
27. travanj 2024 00:10