Leo Ponzio
 REUTERS/Marcos Brindicci / REUTERS
BOLJE DA NE DOLAZI

ČITAV SVIJET ČEKA SPEKTAKL U MADRIDU, A KAPETAN VELIKANA JE U PROBLEMIMA Ne smije doputovati u Španjolsku! Dođe li, policija će ga odmah privesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2018. 14:24

Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) je objavila da će se dva puta odgađana uzvratna utakmica finala Copa libertadoresa između Boca Juniorsa i River Plate igrati 9. prosinca u Madridu na stadionu Reala Santiago Bernabeu.

Prva utakmica finala odigrana 11. studenog na popularnoj La Bomboneri završila je 2-2, a prva odgoda uzvratnog dvoboja dogodila se u prošlu subotu, nakon što je kamenovan autobus s igračima Boce.

Nakon objave da će se utakmica igrati u Madridu došlo je do nevjerojatne potražnje za ulaznicama.

Organizatori dobili čak 150.000 zahtjeva. Ipak, River će biti oslabljen činjenicom da neće igrati na svom terenu, ali tu lošim vjestima po njih nije kraj.

Naime, susret bi mogao propustiti iskusni kapetan Leo Ponzio i to zbog bizarnog razloga. On je optužen za namještanje utakmica dok je još nosio dres Zaragoze. U Španjolskoj se trenutačno istražuje utakmica između Zaragoze i Levantea igrana 2011. godine i sumnja se da je Ponzio bio jedan od igrača koji je uzeo ogroman novac za namještanje.

Neki su već završili iza rešetaka u ovom slučaju te su dobili po dvije godine zatvorske kazne, te šest mjeseci suspenzije bavljenja nogometom. Ponzio je navodno također upleten u čitavu priču i zbog toga mi mogao propustiti dinale Cope libertadores. Vjerojatno neće niti doputovati u Madrid jer bi ga tamošnja policija u tom slučaju privela.

Linker
03. svibanj 2024 03:08