REUTERS
OSVOJIO SRCA SVIH U MADRIDU

'CRISTIANO, JEDAN SI OD NAJVEĆIH, ALI NE VOLIMO TE KAO LUKITU' Stiglo objašnjenje zašto je Ronaldo prodan, a zašto je Modrićev transfer nemoguć

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 12:11

Luka Modrić nastavlja se pojavljivati na naslovnicama najuglednijih svjetskih sportskih medija. Jutros je tako osvanuo na naslovnici i španjolske Marce i talijanske Gazzette dello Sport. Dakako, razlog je njegov potencijalni transfer iz Reala u milanski Inter.

Novinar Marce Santiago Siguero se u tekstu pod naslovom 'Nije to isto Cris' pita postoji li zapravo 'slučaj Modrić'?

Siguero uspoređuje Cristiana Ronalda i Lukum Modrića. Dok Florentino Perez nije ni trznuo i prodao je Ronalda Juventusu za 105 milijuna eura, dakle za 117 milijuna eura manje od najskupljeg svjetskog transfera (Neymar, iz Barcelone u PSG), kod Modrića poteže pitanje odštetne klauzule u visini od 750 milijuna eura. Siguero zaključuje da je Ronaldov odnos s Realovim predsjednikom i navijačima bio narušen već neko vrijeme i da je njegov transfer bio samo pitanje trenutka.

Screenshot: Gazzetta dello Sport

"Ti zabijaš golove, boriš do do smrti i poštujemo tvoje mjesto u povijesti kluba, jedan si od najvećih, ali ne volimo te kao što volimo Lukitu. Shvati to, Cris, nije isto", zaključuje Siguero u svom tekstu.

Screenshot: Marca

U međuveremenu Gazzetta ne odustaje od mogućeg transfera. Pozivaju se na navodno obećanje koje je Perez dao Modriću da će ga pustiti u slučaju da hrvatski veznjak izrazi želju za odlaskom, a nagađaju da će se upravo to dogoditi kada se kapetan Vatrenih vrati s godišnjeg odmora u Madrid.

Dakako, nadaju se da Perez neće tražiti suludih 750 milijuna eura odštete za Hrvata. Prema tom scenariju, ako bi u Realu odobrili Modriću da ode, Inter bi trenutno započeo pregovore oko uvjeta njegovog dolaska u Milan.

Kapetan Vatrenih vruća je tema...

Linker
02. svibanj 2024 22:51