REUTERS/Massimo Pinca
UGOVOR VRIJEDAN 100 MILIJUNA EURA

CRISTIANO RONALDO SLUŽBENO PREDSTAVLJEN TALIJANSKIM MEDIJIMA Objasnio zašto je izabrao Juventus i poručio: 'Uz dužno poštovanje nekim igračima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 01:08

Najveća zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije te jedan od najboljih igrača svih vremena nedavno je objavio senzacionalan transfer u torinski klub, a danas je i službeno predstavljen talijanskim medijima.

Novi igrač Juventusa Cristiano Ronaldo poručio je: "Drugačiji sam od svih onih igrača koji smatraju da im je u ovim godinama karijera već završena."

33-godišnji Ronaldo pridružio se 'Bianconerima' potpisavši ugovor vrijedan oko 100 milijuna eura.

"Po mojem mišljenju Juventus je jedan od najboljih klubova na svijetu", izjavio je na predstavljanju.

"Bila je to dobro promišljena odluka, a prijatelji i suigrači poručili su mi da sam si izabrao klub po mjeri. Bilo je lako odlučiti kad sam shvatio veličinu kluba u koji dolazim, to je najbolji talijanski klub."

Odgovorio je i na brojne kritike nekih medija koji smatraju da bi u ovim godinama možda bilo mudrije otići u neku manje zahtjevnu ligu i podebljati račun bez puno muke:

"I dalje uživam u nogometu, još sam relativno mlad, a i oduvijek sam volio izazove - od Sportinga i Manchester Uniteda pa do Real Madrida. Nisam tužan što sam napustio Real - ovo je ipak velik klub, sa svim dužnim poštovanjem prema igračima koji su moje godište, a odlaze u klubove po Kataru i Kini. Odlično se osjećam. Ovo je velik izazov, liga je zahtjevna, ali ja sam spreman. Kao što sam napomenuo, godine nisu važne, osjećam se dobro i motivirano. Pa i uzbuđeno. Dat ću sve od sebe i vjerujem da ću osvojiti svaku titulu za koju ću se natjecati."

Linker
04. svibanj 2024 22:39