Vincenzo PINTO / AFP
OGLASIO SE JUVENTUS

CRISTIANO RONALDO U KARANTENI Jedan od najboljih nogometaša svijeta otputovao u posjet bolesnoj majci, pa 'zaglavio'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 13. ožujak 2020. 10:09

Kapetan portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo nalazi se u kućnoj karanteni u Portugalu, te se zasad neće vraćati u Italiju kako bi se priključio suigračima iz Juventusa. Ronaldo, 35-godišnji napadač, otputovao je na rodni portugalski otok Madeiru 9. ožujka kako bi posjetio majku koja je doživjela moždani udar. U međuvremenu je zbog širenja koronavirusa Portugal obustavio letove prema Italiji, pa se Ronaldo nije pojavio na treningu u Torinu.

- Cristiano Ronaldo nije trenirao, te se nalazi na Madeiri u očekivanju vijesti vezanih za sanitarnu situaciju - priopćio je Juventus.

Klub je u srijedu objavio kako je njegov 25-godišnji branič Daniele Rugani pozitivan na koronavirus.

- Aktivirali smo sve postupke izolacije zahtijevane zakonom, uključujući i popis onih koji su imali kontakt s njim - izvijestio je talijanski prvak.

Ronaldo i Rugani bili su zajedno na utakmici 8. ožujka u Torinu, kada je Juventus pobijedio 2:0 Intera prilikom čega je Portugalac asistirao za jedan pogodak. Ronaldo je ove sezone u 32 utakmice zabio 25 golova.

Juventus bi idući tjedan trebao igrati uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Lyona, no upitno je hoće li biti utakmice.

Linker
25. travanj 2024 17:52