Reuters / Phil Noble Livepic / REUTERS
NASLOVNICE 'VRIŠTE'

'DA VAM POKAŽEM NOGU, ZGROZILI BISTE SE' Otok i dalje bruji o ružnom startu engleskog reprezentativca nad Vatrenim, Lovren 'poludio'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 13:41

Merseyside derbi ponovno je bio očekivano 'nabrijan'. Liverpool je na Anfieldu slavio 3:1, a između ostalog susret je obilježio i ružan start Rossa Barkleyja na Dejanu Lovrenu. Veznjak Evertona dobio je žuti karton, no mnogi se na Otoku slažu kako je zbog toga morao biti isključen.

Dejan Lovren već je izjavio kako se takvi startovi događaju u Premiershipu, no otkrio je naknadno i kako ga u svemu skupa jako živcira jedna stvar.

"Nije se ni ispričao, to je jedina stvar koja me smeta. Da vam pokažem nogu kako izgleda, zgrozili biste se. Ako već napraviš takav prekršaj, barem budi pošten i ispričaj se, ili tako nešto. Nemoj ići pričati sa sucem kako nije niti bio prekršaj, a svi su vidjeli što je bilo, pogotovo ja", rekao je Lovren pa otkrio i kako pregovori oko novog ugovora dobro napreduju:

"Sve će biti sređeno kroz mjesec dana. Dobro napredujemo, a ja sam već milijun puta rekao koliko sam sretan ovdje", rekao je 27-godišnji hrvatski branič kojemu sadašnji ugovor vrijedi do 2019. godine.

Linker
06. svibanj 2024 12:34