Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images
PRUŽA SJAJNE PARTIJE

DANI OLMO OTKRIO KAKO JE DOŠLO DO VELIKOG TRANSFERA I ZBOG ČEGA JE ODABRAO BAŠ NJEMAČKU 'Jedan poziv i njegov dolazak u Zagreb bili su ključni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2020. 13:23

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo prošloga je mjeseca realizirao veliki transfer iz Dinama u RB Lepizig i kako trenutačno stoje stvari, nije pogriješio.

Već je postigao jedan pogodak, a njegovim je igrama zadovoljan i trener Julian Nagelsmann.

- Dani je bio vrlo dobar, odlično se uklopio i ostavio pravi dojam. Zadovoljan sam - govorio je trener nakon prve utakmice.

Donedavni dinamovac se u razgovoru za španjolski Diario Sport osvrnuo na trenutak koji je prevagnuo u njegovoj odluci da karijeru nastavi u Bundesligi.

- Poziv trenera Nagelsmanna i dolazak Markusa Kröschea u Zagreb su bili ključni. Ovo je najbolje mjesto za mene obzirom da trener voli imati dosta mladih igrača u prvoj momčadi. Sretan sam što sam stigao u Leipzig gdje ću postepeno dobivati na samopouzdanju.

Leipzig's Spain midfielder Dani Olmo kicks the ball during the German first division Bundesliga football match RB Leipzig v Borussia Moenchengladbach in Leipzig on February 1, 2020. (Photo by Ronny Hartmann / AFP) / RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
RONNY HARTMANN AFP

- Jako sam motiviran i sretan što dobivam sve veću minutažu. Svi u klubu su me odlično prihvatili, a svakog dana učim neke nove stvari koje trener od mene traži.

Kada je u pitanju budućnost u reprezentaciji, Olmo kaže:

- Igrati na Euru je san, ali moram još puno raditi kako bi do toga došao. Prvo moram zaslužiti igrama u Leipzigu, a onda bi trebalo biti prilike i na Euru.

Linker
04. svibanj 2024 07:45