Screenshot: Instagram
'OVO JE ZA MENE SAN SNOVA'

DEBITIRAT ĆE ZA HRVATSKU REPREZENTACIJU VEĆ PROTIV ŠPANJOLSKE? 'Vlašić i ja smo svojim igrama zaslužili priliku, ali izbornik Dalić će odlučiti'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. studeni 2018. 09:06

Jedini totalni debitant u A reprezentaciji Josip Brekalo kaže:

- Bio bih jako sretan kad bih debitirao, odluka je na izborniku i stručnom stožeru. Osjećam se spremno, mislim da mogu biti od pomoći.

Izbornik forsira krila, to vam povećava šansu.

- Naravno. Vlašić i ja svojim smo igrama zaslužili priliku, a na izborniku je odluka kad će nas poslati na teren. Kad dođe taj trenutak, bit ću najsretniji.

Kako se osjećate u tom društvu?

- Odlično. Sve je ovo za mene san snova. Neke igrače sam tek upoznao, one za koje sam svim srcem navijao. Sad se nalazim tu s njima, velika mi je čast.

Fotografija koja prikazuje kako sjedite na tramvajskoj stanici na dočeku Vatrenih obišla je medije.

- Sve se to brzo odvija. Kad ste mali i počnete igrati nogomet, uvijek vam je veliki san da igrate za hrvatsku reprezentaciju. Ja sam presretan što sam to ostvario ovako brzo, kao mlad igrač. Na meni je da radim dalje i u budućnosti ostvarim i druge snove.

Je li vam žao što nema i Sose?

- Svakako. I neke izjave izbornika potvrđuju kako bi vjerojatno bio pozvan da je zdrav. Kad se vrati nakon ozljede, ako nastavi ovako igrati, doći će red i na njega.

Stadion će biti pun.

- Igrao sam i pred dvostruko većim kapacitetima, ali nešto je posebno kad ti kao Hrvat igraš za svoju državu na prepunom Maksimiru. Jedva čekam taj doživljaj, da svi dišemo kao jedan.

Linker
03. svibanj 2024 06:37