Soudani
 Marko Todorov / Hanza Media / CROPIX
S PRAVOM NOSI NADIMAK MR. DERBI

'DEJA VU' NA MAKSIMIRU! DINAMOV JUNAK JEDNOSTAVNO VOLI ZABIJATI RIJECI Može na krilu, može u špici...ma, bilo gdje: Soudani dostigao legendu Modrih

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 28. listopad 2017. 23:03

Dogodio se 'deja vu' kada je u pitanju odnos alžirskog napadača i kluba s Rujevice. Odnos je svakako ljubavne prirode iz prostog razloga, Soudani jednostavno najviše voli pogotka zabijati Rijeci! Da stvar po Bijele bude gora, opet im je zabio škaricama, ovog puta za 2:1, nešto manje spektakularnim nego na Rujevici, ali... Učinak je isti, Matjaž Kek za Soudanija nema nikakvo rješenje!

Alžirac je, također, s nova dva pogotka u ovom derbiju sustigao Slavena Zambatu, sada s 13 pogodaka dijele titulu najboljeg strijelca Dinama u utakmicama protiv Rijeke, razlika je jedina što je Zambati trebalo isto toliko utakmica, a Soudaniju pet više (18).

Čak i da nije zabio posljednji čavao u lijes, bio bi junak utakmice jer je i sudjelovao kod prvog pogotka. Naime, upravo je on loptu proslijedio do Ademija te se u nastavku akcije proslavio Moro. A pogoci? Nema smisla daljnje lamentirati o istančanom golgeterskom njuhu i snalažljivosti u izglednim situacijama.

Može na krilu, može u špici... Ma, protiv Rijeke bi valjda i između vratnica bio najbolji igrač!

Linker
07. svibanj 2024 20:15