Marseille's French midfielder Mathieu Valbuena, left, reacts with an unidentified person after scoring against Montpellier, during their League One soccer match, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Saturday, Nov. 27, 2010. Marseille's French coach Didier Deschamps is behind. (AP Photo/Claude Paris)
 AP
FRANCUSKA

Deschamps novi izbornik?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2012. 21:08

Već se prije početka Europskog nogometnog prvenstva znalo da će, bez obzira na rezultat, Laurent Blanc nakon tog natjecanja napustiti izborničko mjesto Francuske...

To će se i dogoditi, a francuski mediji su počeli nagađati tko bi ga mogao naslijediti na toj poziciji. Još tijekom sezone Le Championnata se govorilo da će Didier Deschamps, nekadašnji Blancov suigrač u reprezentaciji, napustiti kormilo Marseillea, a sam Deschamps je uporno odbijao razgovore o nekom novom klubu.

Izgleda da se Deschamps čuvao za poziciju izbornika, o čemu i pričaju francuski mediji.

U karijeri je Deschamps imao mnogo uspjeha radeći u Monacu i Juventusu, a s Marseilleom je prije dvije sezone osvojio i naslov prvaka Francuske. Isti izvori isto tako navode da Blancov put vodi prema Tottenhamu.

Podsjetimo da je Blanc s Francuskom na Euru prošao skupinu, ali je potom u četvrtfinalu zapeo na Španjolskoj (0-2).

Linker
23. rujan 2024 21:43