Foto: Boris Kovacev / CROPIX
ŽDRIJEB U PETAK

DINAMO ĆE NA VALENTINOVO SAZNATI SVOG PROTIVNIKA U OSMINI FINALA LIGE PRVAKA Evo koji sve velikani čekaju čudesnu generaciju Modrih! Real, Juve...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2020. 20:28

Mlada momčad zagrebačkog Dinama izborila je plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka nakon što je u play-offu u Kijevu pobijedila ukrajinskog imenjaka sa 4-3 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je utakmica završila bez golova.

Bila je to čvrsta i tvrda utakmica bez pravih prilika, a pitanje pobjednika na koncu je razriješeno udarcima s bijele točke.

U play-offu je na rasporedu samo jedna utakmica, bez uzvrata, a pobjednik je izborio plasman u osminu finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax.

U Dinamovoj skupini slavila je Atalanta koja je time izborila izravan plasman u osminu finala, no zagrebački sastav ne može igrati protiv momčadi iz Bergama jer su već igrali u skupini. Iza drugoplasiranog Dinama smjestili su se Manchester City i Šahtar.

Kijevski sastav je igrao u "Domestic Champions Path" dijelu ždrijeba i na putu do play-offa izbacio je Škendiju i PAOK.

Linker
20. travanj 2024 16:34