Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
ON JE I HRVATSKA BUDUĆNOST

DINAMO ODBIO FANTASTIČNU PONUDU ZA FILIPA BENKOVIĆA UZ PORUKU CIJELOJ EUROPI 'On će ući u povijest kao najskuplji igrač Dinama i HNL-a svih vremena!'

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. veljača 2017. 21:10

Prije nekoliko dana čelnicima Dinama predočena je ponuda jedne momčadi iz Premiershipa za mladog Filipa Benkovića (19), iznosila je okruglih 15 milijuna eura.

Međutim, u Maksimiru nisu ni trznuli: “Ne zanima nas...” I pritom se u Dinamu nisu nimalo šalili: “Benković će ući u povijest kao najskuplji igrač Dinama i HNL-a u povijesti.”

Pretjeruju li u Maksimiru po pitanju Benkovićeve vrijednosti, pokazat će vrijeme, ali neupitno je da mladi igrač ima sve odlike modernog stopera. Visok (194 cm), tanašan (78 kg), odličan u duelu i skoku, brz i eksplozivan na nogama, s izvanrednim osjećajem za igru. Benković u konačnici može bez problema odigrati i to na visokoj razini na poziciji zadnjeg veznog, a ove je sezone u HNL-u već upisao dva pogotka uz dvije asistencije.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

S još jednom sezonom u nogama trebao bi napraviti novi veliki igrački iskorak, s njim bi stigao i poziv izbornika Čačića, a tada bi i Benkovićeva cijena drastično porasla. To je formula koja se maksimirskom klubu proteklih godina pokazala poprilično dobitnom...

Linker
24. travanj 2024 07:09