REUTERS/Radovan Stoklasa
RASTANAK NA POMOLU

DINAMO SPREMAN POVUĆI GOSPODSKI POTEZ KAKAV SE RIJETKO VIĐA Modri dvojac koji spada među najbolje plaćene igrače napušta Maksimir bez eura odštete!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. siječanj 2020. 15:26

Nije nikakva tajna da bi Dinamu odgovaralo da Mario Gavranović i Izet Hajrović ove zime napuste svlačionicu. Obojica imaju velika primanja, prema izvorima Hajrović 700.000 eura, a Gavranović 800.000.

S obzirom na trenutačno stanje u momčadi, ni jedan ni drugi neće imati previše prilika na proljeće. S druge strane, njihov odlazak itekako bi rasteretio Dinamovu blagajnu. Međutim, takve igrače s tako velikim primanjima nije lako transferirati, jer je pitanje koji bi klub pristao isplatiti im takva plaće.

No, s druge strane, Dinamo im može izaći ususret pa ih pustiti bez odštete. Onda se otvaraju sasvim druge perspektive, onda bi transferi bili mnogo izgledniji, onda bi čak na drugim destinacijama Hajrović i Gavranović mogli zaraditi i više.

Koliko smo saznali, postoji mogućnost da se to dogodi, ali ipak treba pričekati. U tim transfernim poslovima uvijek su moguće svakakve kombinacije, on što vrijedi danas ne treba vrijediti sutra.

Linker
06. svibanj 2024 00:36