Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NIJE PROBLEM CIJENA

'DINAMO ZA NJEGA NIJE ZAINTERESIRAN!' NENAD BJELICA ZA SN OTKRIO PRAVU ISTINU O NOVOJ ZVIJEZDI Modri na toj poziciji imaju čak dva sjajna mlada asa

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. siječanj 2020. 15:50

Osvanula je informacija da je Rijeka odbila Dinamovu ponudu za Ivana Lepinjicu te da predsjednik Mišković ne želi spustiti cijenu ispod četiri milijuna eura. Tragom te vijesti smo popričali s trenerom Modrih Nenadom Bjelicom.

- Vidite, mnogo se piše o mnogim igračima... Međutim, kad se radi o konkretnom slučaju, Dinamo za njega nije zainteresiran!

Eto, to se dakle riješilo, Modri nisu zainteresirani za mladog Lepinjicu i nisu poslali nikakvu ponudu. Uostalom, u plavom domu još su uvijek Arijan Ademi i Nikola Moro, a ako Moro i napravi transfer, jer je jako zainteresiran Šahtar, ostaju dva mlada, jako talentirana igrača, Marko Đira, koji je već igrao Ligu prvaka, te Bartol Franjić. Trener Bjelica na proljeće želi dati priliku mladim igračima, tako da se zaista ne razmišlja o dovođenju igrača za tu poziciju.

Zagreb, 130719.
Stadion Maksimir.
Utakmica hrvatskog superkupa izmedju HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb.
Na fotografiji: Amer Gojak, Ivan Lepinjica.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Tu i tamo uvijek osvane neka vijest u kojoj se spominje Dinamo i neki igrači iz HNL-a. Svojevremeno, Modri su pozorno gledali Mihaela Žaperu iz Osijeka, ali kad je ta priča ugledala svjetlo dana u medijima, sportski direktor kluba iz Gradskog vrta Alen Petrović je kazao: "Zanimao sam se svojedobno za Pamelu Anderson pa nisam otišao dalje od toga..."

I tako, kad god se pojavi neka priča da Modri žele nekog igrača, njihova cijena odmah dobije nekoliko nula više...

Dinamu zaista ne treba Lepinjica, recimo Marko Đira je u svakom svojem nastupu za prvu momčad Modrih iskazao ogroman potencijal i sigurno je igrač pred kojim je sjajna budućnost, vjerojatno će uskoro dobiti i poziv Igora Bišćana za mladu U-21 reprezentaciju. Na dosadašnjem dijelu Đira priprema djeluje vrhunski, Modrima na poziciji defenzivnog veznog kraj takvog igrača zaista nitko ne treba.

Linker
04. svibanj 2024 15:41