Foto: Boris Kovacev / CROPIX
JAKA KARIKA MODRIH

DINAMOV CENTARFOR MNOGE JE PODSJETIO NA - MARIJA MANDŽUKIĆA Igrao je poput mladića u najboljim godinama i demantirao sve skeptike

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. srpanj 2018. 18:13

Dinamov centarfor Mario Budimir (32) zaslužuje sve pohvale za igru koju je ponudio protiv Hapoela. Nije zabio, ali je igrao poput mladića u najboljim godinama.

Dobivao je sve zračne duele, konačno, nakon jednog takvog Hajrović je zabio pogodak za vodstvo koje je otvorilo utakmicu. Također, sjajno se gradio u šesnaestercu, obrambeni igrači izraelskog prvaka od njega su se odbijali kao od zida.

Nekako nas je podsjetio na Marija Mandžukića, “hrvao” se s protivničkom obranom, igrao je presing, stalno je bio “u vatri”. Kad je prošle sezone dolazio u plavi dom, mnogi su se pitali zašto na poziciju napadača dolazi takav igrač “u godinama”.

SVE GOLOVE S UTAKMICE DINAMO - HAPOEL POGLEDAJTE OVDJE

Da, bio je sjajan u Rudešu, ali ipak se držalo da su ga već stigle godine u kojima će teško pratiti mlađe, te da će teško zadovoljiti Dinamove kriterije.

Međutim, Budimir je demantirao sve skeptike. U ovom trenutku on je sigurno prvi napadač Dinama. Čovjek koji može razbiti svaku obranu. čovjek koji doživljava svoju drugu nogometnu mladost. Stasiti Sinjanin jest jaka karika Modrih.

Linker
05. svibanj 2024 06:08