Angelo Henriquez
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
MODRI MERCATO

DINAMOV ČILEANAC VRLO BLIZU ODLASKA IZ MAKSIMIRA Henriqueza žele Meksikanci, Dinamo odbio prvu ponudu, ali...

Piše: HinaObjavljeno: 13. prosinac 2017. 13:39

Angelo Henriquez, čini se, vrlo je blizu odlaska iz Maksimira. Tako barem tvrde meksički mediji koji su donijeli informaciju da je Henriquez praktički sve dogovorio s klubom iz Guadalajare, da ga samo detalji te liječnički pregled dijele od dolaska u Meksiko.

Neki mediji su nešto oprezniji pa kažu da je Henriquez prva opcija Atlasa u zimskom prijelaznom roku, da se pregovori daleko odmaknuli, ali da Henriquez još nije dogovorio sve detalje, a takvu smo informaciju dobili sinoć i u Maksimiru. Neslužbeno smo doznali da je stvar jako vruća, da Atlas uistinu jako želi Angela, no Dinamo je prvu ponudu odbio.

Zagreb, 291117.
Stadion Maksimir.
Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, utakmica GNK Dinamo - Istra 1961 S.D.D.
Na fotografiji:  Angelo Henriquez slavlje.
Foto: Damir Krajac / Hanza Media
Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
Henriquez

Ne znamo zasad iznos, svi ga taje, ali pregovori i dalje traju, meksički je klub sklon nešto povisiti ponudu, vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno da se transfer i ostvari.

"Henríquez je na korak do dolaska u Atlas. Izvori bliski klubu navode da su pregovori daleko odmakli i samo nedostaje njegov potpis kako bi se konkretizirao transfer", navodi Reforma.

Henríquez bi ondje trebao zamijeniti napadača Matíasa Alustiza (33) kojem krajem mjeseca istječe posudba u Atlasu i Fidela Martíneza (27) čiji je odlazak također izgledan.

Čileanac je ove sezone za Dinamo odigrao 20 utakmica na kojima je postigao pet zgoditaka i tri puta asistirao za pogodak. U Dinamo je došao 2014. godine a ugovor mu istječe 2020. Cijena mu se, prema podacima internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša Transfermarkta kreće oko tri milijuna eura

Linker
06. svibanj 2024 09:12