Antonio Marin
 Marko Todorov / CROPIX
NISU JEDINI U REDU

DINAMOV DRAGULJ OSVAJA ENGLESKU, JE LI NA POMOLU NOVA SENZACIJA!? Za junaka velike Dinamove pobjede Guardiola povisio ponudu tri puta

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. travanj 2019. 12:03

Antonio Marin ovog je proljeća u više navrata pokazao talent i klasu, briljirao je u juniorskoj Ligi prvaka, sjajno igrao u dvobojima Premier League International Cupa gdje je bio i najbolji igrač u pobjedi nad Southamptonom. Trostruki asistent. Kako je ždrijeb u svim tim natjecanjima Dinamu najčešće darovao engleske klubove, logično je da su Marina zapazili na Otoku.

Naime, neki su se tamošnji, a i talijanski mediji, raspisali da Marina žele Pep Guardiola i Manchester City i da je klub Dinamu spreman ponuditi 10 milijuna eura za Marina.

U Dinamu, jasno, šute na tu temu, ali poznato je da je City već prije dvije godine slao ljude u Zagreb, koji su već tada željeli riješiti Marinov transfer. Dakle, ovaj interes nije novost. Samo je cijena sad veća, tada su bili spremni ponuditi tri, četiri milijuna, no, sad je i tih 10 premalo. Modri su zimus iz Španjolske odbili već istu svotu za Marina, a nakon proljetnih partija cijena samo raste. Nije u planu da Antonio ovog ljeta napusti Maksimir, da se to dogodi trebala bi sletjeti ‘nemoralna ponuda’, u ovom trenutku dosta više od 10 milijuna. A i nije City jedini u redu...

Zagreb, 020219.
Maksimir
Nogometna utakmica 1.HNL, 19. kolo, GNK Dinamo - NK Rudes.
Na fotografiji: Marin Antonio.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Hoće li Marin na kraju među Građane ili nekamo drugamo, još je rano pričati, pred njim bi trebala biti iduća sezone velike afirmacije u Dinamovu dresu. No, da nakon Palaverse manchesterski Plavi gledaju prema još jednom mladom Hrvatu i da je on svojim igrama zaludio Otočane, to nije upitno.

Linker
04. svibanj 2024 09:29