Petković
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
A SADA HAJDUK

DINAMOV SPECIJALIST ZA SPEKTAKULARNE POGOTKE JASNO PORUČIO 'Koga bi želio u ždrijebu? Ako želiš doći daleko, onda moraš pobijeđivati i najjače'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. prosinac 2018. 11:51

Jedna priča je gotova, ova europska, za ovu godinu. Ali, šou ide dalje, na redu je derbi, pa onda i ždrijeb za proljeće. Bruno Petković mirno je sagledao sve što je Dinamo ponudio protiv Anderlechta i sve što se nudi u danima koji slijede pa kazao:

- Nije bila neka naša dominantna utakmica. Imali smo nekoliko poluprilika, a njima nismo dopustili ništa. Ta naša kompaktnost koja nas krasi čitavu sezonu treba biti temelj za budućnost. Siguran sam da ćemo na proljeće izgledati još bolje, nema veze i ako netko ode, a netko dođe, pokazali smo da imamo širinu i da svakoga možemo nadomjestiti - rekao je Petković i nije otkrio koga bi htio u ždrijebu.

- Ako želiš doći daleko, moraš pobijeđivati i najjače. Trenutno i ne znam koga sve možemo izvući, prvo nam je u mislima Hajduk. Imamo snage, čeka nas teška utakmica, to je uvijek poseban žar. Budemo li pravi, a bit ćemo, vjerujem da ćemo i tu utakmicu pobijediti, dosad nas nitko nije uspio iznenaditi.

Petar Stojanović odigrao je odličnu utakmicu, jednu od najboljih u Dinamu, posebno ove sezone.

- Da, zadovoljan sam, ali još važnije je da smo mi kao momčad ostvarili ciljeve. Šteta što nismo pobijedili, imali smo neke poluprilike, mogli smo biti bolji u završnici, bolje reagirati. Ali, nisu nam ni oni napravili neku veliku opasnost. Do samog kraja smo htjeli zabiti gol, zaslužili smo. No, dobro, idemo sad pobijediti Hajduk, želimo još jednu vrhunsku utakmicu, a onda opuštene glave na odmor. Tada ćemo razmišljati o idućem suparniku, nemam neku želju - kaže Stojanović.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 05:55