Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
ZA SVAKU POHVALU

DINAMOVA MLADA NADA RUŠI SVE STEREOTIPE 'Nitko od suigrača ne vjeruje u mene, ali pokazat ću im da su u krivu'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. listopad 2016. 12:59

Neobična, ali svakako odluka za pohvalu. Ne odlučuju se nogometaši često na takav potez, posebno ne mladići pred kojima tek stoje godine karijere, a još k tome ponajmanje oni koji su, na neki način, predodređeni za nogometni uspjeh. Borna Sosa jedan je od njih, a Dinamov lijevi bek odlučio je promijeniti neke stereotipe. I - upisao fakultet.

- Na Edward Bernaysu upisao sam komunikacijski menadžment. Pokazali su mi na tom fakultetu najveću potporu od svih, smatram da je ova odluka dobra za moju budućnost i da je u ovom trenutku to najbolji mogući izbor - rekao je jučer mladi Dinamov lijevi bek koji se ne brine da će imati problema s vremenom za učenje.

- Fakultet mi je ponudio veliku potporu, izaći će mi u susret i pomoći. Smatram da se uz dobru organizaciju sve uspije napraviti i stići. Završio sam gimnaziju istodobno s nogometnim obvezama, tako da je organizacija krucijalna.

Jasno, imao je pri odluci i potporu obitelji.

- Obitelj mi je poručila da je to moja odluka. Naravno da su mi pružili potporu nakon što sam im je obznanio. Suigrači? Zasad nisi svi baš optimisti, haha. Ali, mislim da griješe i to ću potvrditi - sa smiješkom je zaključio novopečeni student s lijevoga boka.

Linker
19. svibanj 2024 02:39