CROPIX
DIJETE LA MASIJE

DINAMOVAC OTIŠAO U BARCELONU NA ODMOR I ZAINTRIGIRAO MEDIJE Još uvijek im nije jasno kako su im ga Modri 'ukrali', a sada ga traži i hit Bundeslige

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. lipanj 2017. 10:19

Dani Olmo provodi odmor u svojoj Barceloni, puni baterije, ali i, naravno, intrigira tamošnje medije i nogometnu javnost. Jer mnogima u glavnom katalonskom gradu još uvijek nije jasno kako je Barcelona takav talent mogla prepustiti Dinamu.

U sezoni koja je pred nama očekuje se konačna afirmacija mladog Španjolca u Maksimiru, uostalom, pred kraj protekle sezone nametnuo se treneru Petevu, u svim je planovima za udarnih 11 na startu nove sezone.

Zagreb, 040317.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 23. kola Prve MAXtv Hrvatske nogometne lige,
GNK Dinamo - NK Inter Zapresic.
Na fotografiji: Josip Pivaric, Armin Hodzic, Dani Olmo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

I nije čudno da svojim CV-om igrača iz La Masije koji sve ozbiljnije stupa u seniorski nogomet intrigira inozemne klubove, stalno netko negdje da kako nije nemoguće da se vrati u Barcelonu, ali i da ode u neku jaču, bogatiju sredinu od hrvatskog doprvaka. Baš katalonski Mundo Deportivo provukao je pišući o Olmu da je mladi Dani u fokusu njemačkog RB Leipziga.

Varazdin, 310517.
Gradski stadion Varazdin.
Finale nogometnog Kupa Hrvatske, utakmica GNK Dinamo - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Olmo, slavlje.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Neki njemački mediji razrađujući tu informaciju otkrivaju da je Olmovo ime na popisu skautske službe kluba među šezdesetak imena iz cijeloga svijeta i da je Dinamovo desno krilo među mlađima na toj listi, među igračima koje će Leipzig još pratiti. Dakako, govoriti o bilo kakvom Olmovu transferu ovog ljeta bilo bi iluzorno, jedino da stigne neka megaponuda, kakva sad nije na vidiku. Španjolac je u Maksimiru podcrtan kao igrač čija se eksplozija očekuje od ljeta nadalje, koji bi mogao obilježiti modru sezonu lova na povratak naslova.

Linker
24. travanj 2024 07:52