screenshot youtube
USUSRET DERBIJU

DINAMOVCE ĆE NA POLJUDU DOČEKATI PRAVI PAKAO! SJEVER JE VEĆ RASPRODAN Torcida Bijelima ponovno sprema nešto posebno za veliki derbi protiv Modrih

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 01. travanj 2019. 21:18

Sjever Poljuda je rasprodan, i onih stotinjak karata koje su bile dostupne oko podneva dobile su svoje vlasnike. Hajdukova navijačka skupina je stalno uz svoje Bijele, a derbi je praznik za njih, te će sigurno nešto posebno pripremiti kao što to rade za sve posebne utakmice svojih miljenika.

Nema još točne brojke o ukupno prodanim kartama jer se mogu kupiti na više punktova, no za sada smo mogli čuti da idu više nego dobro, što znači da će na stadionu biti popriličan broj ljudi.

Policija će na dan derbija blokirati promet već od 11 sati uokolo stadiona, a pristup će imati vozila samo s propusnicom. Iz policije savjetuju da je na vrijeme potrebno krenuti na utakmicu jer se očekuje gužva zbog radova i ograničenja u Hercegovačkoj ulici te na brzoj cesti Solin - Klis. Preporuka je - koristiti javni prijevoz.

Split,160319.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 1. HNL 25. kola izmedju HNK Hajduk i NK Rudes.
Na fotografiji: Torcida.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX

Tradicionalno upozoravaju da će se snimati prije, za vrijeme i poslije utakmice te da je zabranjeno unošenje alkohola, droga, pirotehničkih sredstava itd. Prihvat za navijače Dinama je u 16.30 na izlazu s autoceste u Dugopolju

Linker
19. svibanj 2024 03:43