Reuters
POVRATAK KUĆI

DINAMOVCI SE VRATILI U ZAGREB U RANOJUTARNJIM SATIMA Nakon velikog posla u Trondheimu nije bilo dočeka, već se okreću novom izazovu - Hajduku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 10:43

Opasno su visili nogometaši Dinama u Trondheimu, ali su uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka. Golčina Amera Gojaka u 71. minuti donijela je 1:1 na semaforu i konačnih 3:1 protiv Rosenborga za sedmi ulazak u skupine elitnog europskog natjecanja.

Naravno da su Dinamovci žestoko slavili u Trondheimu, na stadionu, u svlačionici i u hotelu. Imali su i razloga – veliki je ovo nogometni uspjeh zagrebačkog kluba, a da o financijskom ne pričamo. Imaju razloga u Maksimiru slaviti ovaj uspjeh, no nekog većeg opuštanja ipak nije bilo.

Velika anketa SN - koga biste voljeli u skupini Lige prvaka s Dinamom?

U prvoj jakosnoj skupini nalazi se sedam prvaka najbolje rangiranih europskih liga te Liverpool kao aktualni europski prvak. Bilo koji protivnik iz ovog 'šešira' bit će jako težak.

Ni druga jakosna skupina ne nudi lakog protivnika. Tu su oba madridska kluba, Borussia Dortmund, Napoli, Tottenham, Ajax, Šahtjor i Benfica. Sve velikan do velikana.

Četvrta jakosna skupina nudi neke potencijalne zamke, poput Atalante, Leipziga i Lillea, ali i nekoliko klubova protiv kojih se 'može igrati' pa će tu Dinamo tražiti bodove.

Naime, Dinamo se u Zagreb vratio već u noćnim, odnosno ranim jutarnjim satima. Čarter-let iz Trondheima je u zračnu luku Franjo Tuđman sletio nešto prije 5 sati, a s obzirom da se radilo o zori nije bilo velikog dočeka dinamovaca.

Oni su, pak, svoje slavlje 'odradili' i u zrakoplovu, koji je iz Norveške vozio tri sata, a već danas kreću s novom stranicom. Za tri dana Dinamo odlazi u Split, na derbi s Hajdukom...

Linker
27. travanj 2024 03:55