Boris Kovacev / CROPIX CROPIX
IMAT ĆE VELIKU PODRŠKU

DINAMOVI FAKINI ĆE UTAKMICU GENERACIJE IGRATI NA GLAVNOM MAKSIMIRSKOM TERENU Evo kada će se Modri juniori sučeliti s europskim velikanom

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. ožujak 2020. 20:10

Poznato je kad će se Dinamovi juniori u Ligi prvaka sučeliti Benfici. U petak su u Maksimiru objavili da se utakmica četvrtfinala ovog natjecanja igra 18. ožujka u 18 sati. I to na glavnom terenu!

Iako je trener Igor Jovićević kazao kako bi volio da se utakmica igra na Hitrec-Kacianu koji je utvrda ove generacije, kasniji termin koji je odredila UEFA daje mogućnost mnogo većem broju ljudi da dođe na utakmicu, pa se tako otvorila i opcija igranja na 'velikom' stadionu. Ionako teren na Hitrecu nije idealan, a ovo je prilika za veliku feštu.

Cijena ulaznice bit će, navodno, simbolična, vjerojatno će vrijediti i godišnje karte. U Maksimiru se nadaju da će Maksimir biti dobro popunjen, da će Dinamo ući barem u Top 5 posjećenosti u juniorskog Ligi prvaka. To mjesto sad drži utakmica Maccabija (Haifa) i Borussije Dortmund na kojoj je bilo 10, 124 gledatelja. Rekord drži dvoboj Krasnodara i Reala (32,510 gledatelja).

Linker
09. svibanj 2024 12:18