Foto: Vlado Kos / CROPIX
OKRENUO NOVU STRANICU IZAZOVA

DIRLJIVA OPROŠTAJNA PORUKA BIVŠEG HAJDUKOVCA IZ DALEKE KINE Njegove riječi nisu ostavile ravnodušnima navijače Bijelih: 'Torcida je pridonijela...'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 09. ožujak 2018. 19:03

Franck Ohandza nastavlja karijeru u Kini, Hajduk mora dalje bez njega ali se Frane Zolja oprostio iz dalekog Shenzhena, nedaleko Hong Konga dirljivim riječima od Hajduka i grada Splita, objavom na Instagramu, piše Slobodna Dalmacija.

Njegove riječi ne mogu ostaviti ravnodušnim ljubitelje baluna i Hajdukova bijele boje:

- Puno sezona, puno osjećaja i emocija nosim, to su bili momenti koji su me obogatili u životu. Bilo je predivno igrati za tu momčad, uživati vašu podršku svo to vrijeme. Torcida je pridonijela da budem čovjek i igrač kakav sam danas! - poručio je Ohandza.

- Sada je trenutak da okrenem novu stranicu izazova u karijeri, ali bio je to nevjerojatno da vas upoznam kao ljude i narod, navijače i partnere u mome životu, kao što je to Hajduk Split. Sretno vam na svemu u buduće. Zauvijek Hajduk! – kliknuo je Ohandza.

Možda to i nije savršen engleski na kojem se hajdukovcima omiljeni Kamerunac obratio javnosti s Instagrama, ali je prepun topline i nepatvorene zahvale.

Zagreb, 101217.
Stadion u Makisimiru.
Utakmica 19. kola Hrvatski telekom 1. HNL,
NK Lokomotiva - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Zoe Franck Ohandza.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Franck Ohandza zabio je 26 golova u 68 utakmica za Hajduk

- Forever Hajduk – poručuje Ohandza iz daleke Kine i čeka svoj prvi nastup. Naime, da podsjetimo, donio je u dotu kaznu zabrane igranja od dvije utakmice i kako ide raspored za svoju novu momčad debitirat će tek 1. travnja.

Linker
27. travanj 2024 21:42