Steliano Filip
 Hajduk.hr/Robert Matić
ZANIMLJIVA SITUACIJA

DOBIO VIROZU, PA JE UMJESTO KOD KUĆE 'LIJEČIO' U LOŽI POLJUDA Zašto u derbiju protiv Rijeke nije igrao čovjek kojeg je Hajduk dobrano platio?

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 03. travanj 2018. 17:20

Steliano Filip, lijevi bek za kojega je ove zime plaćena odšteta bukureštanskom Dinamu u iznosu od 300 tisuća eura, nije bio u konkurenciji za nastup protiv Rijeke, premda je bila idealna prigoda s obzirom na to da je Andre Fomitschow bio suspendiran zbog crvenoga kartona.

Jutro prije utakmice s Rijekom pojavila se vijest da je Filip u zadnji trenutak otpao zbog viroze, pa je tako na lijevi bok stao Borja Lopez kojemu to nije prirodna pozicija. Međutim, Filip je bio na Poljudu, viđen je u B loži i čudno je nije kod kuće liječio virozu, bio u toplom umjesto na stadionu, ako je već tako...

Na presici nakon utakmice trener Hajduka je rekao da je to Filipa uhvatilo prije nekoliko dana, stoga je onda čudno što to nije rečeno u najavi susreta u petak kada se već onda znalo.

Uglavnom, Filip ne igra dovoljno za ugovor (cca 20 tisuća eura) koji ima. Fomitschow ga je preskočio, a od Rumunja koji je povremeni reprezentativac i za kojega je plaćena odšteta očekivalo se više od četiri nastupa od čega je jedan od početka susreta te ukupno 147 minuta.

Linker
02. svibanj 2024 00:33