Aitor Alcalde/Getty Images
KONKURIRA ZA MOMČAD

DOBRE VIJESTI ZA REAL MADRID Kovačić se oporavio od ozljede i vraća se u akciju brže od očekivanog

Piše: HinaObjavljeno: 12. siječanj 2017. 17:35

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (22) oporavio se od ozljede gležnja lijeve noge te će konkurirati za nastup u uzvratnoj utakmici osmine finala španjolskog kupa protiv Seville, izvijestio je u četvrtak Real Madrid.

Kovačić je posljednji put nastupio prije 25 dana u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu gdje je Real Madrid pobijedio Kashimu na produžetke s 4-2 i osvojio naslov prvaka. Hrvatski vezni igrač je nakog toga boravio u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na odmoru a po povratku u Madrid klub je priopćio kako se ozlijedio u finalu.

Prognoze izrečene početkom godine govorile su kako će izbivati tri tjedna, ali on se oporavio prije očekivanja.

"Rehabilitacija ide dobro, svakim danom se osjećam sve bolje", poručio je Kovačić prije tjedan dana preko društvene mreže Instagram.

Real Madrid u četvrtak igra u Sevilli uzvratnu utakmicu osmine finala kupa nakon što je u Madridu pobijedio s 3-0. Za tu utakmicu trener Zinedine Zidane nije pozvao vezne igrače Luku Modrića, Isca Alarcona i Jamesa Rodrigueza a izostavio je i napadača Cristiana Ronalda.


La qualité de passe de Mateo Kovacic by mercatofootballclub

U prvoj postavi na sredini terena očekuju se Toni Kroos, Casemiro i Marco Asensio dok bi Kovačić trebao čekati priliku s klupe.

Linker
06. svibanj 2024 17:22