REUTERS
PRENOSI SKY SPORTS

DOMAGOJ VIDA USKORO SELI NA OTOK? ČAK TRI ENGLESKA KLUBA ŽELE DOVESTI HRVATSKOG VIKINGA Legendarni Talijan ga označio kao veliku zimsku želju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2018. 10:53

Ako je za vjerovati Sky Sportsu Domagoj Vida uskoro bi mogao karijeru nastaviti na Otoku, točnije u redovima engleskog Fulhama. Novi trener momčadi sa Craven Cottagea, Talijan Claudio Ranieri već je ranije najavio dovođenje nekog defanzivca koji bi trebao pomoći momčadi u ostatku sezone.

Kao idelano rješenje za svoju skipu naveo je upravo hrvatskog reprezentativnog defanzivca, Domagaoja Vidu koji bi tako nakon godinu dana mogao napustiti Istanbul. U Bešiktaš je Vida stigao iz kijevskog Dinama čiji je dres nosio pet godina.

Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - Croatia v Spain - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - November 15, 2018  Croatia's Domagoj Vida in action with Spain's Rodrigo           REUTERS/Marko Djurica
REUTERS

Navodno nije Fulham jedini koji želi ovesti Vatrenog. Everton i WBA su također zainteresirani za njegove usluge, a spominje se i mogućnost prelaska u Monaco.

Vida je ove sezone ukupno odigrao 22 utakmice za Bešiktaš od čega je nastupio u 15 prvenstvenih susreta.

Linker
19. travanj 2024 16:20