HANZA MEDIA
'DOĐI POMOĆI, VEČERAS IMAMO AKCIJU'

DONOSIMO DETALJE BRUTALNOG NAPADA NA ZDRAVKA MAMIĆA Napadač je sve isplanirao, Mamiću je pripremio sačekušu, a još dvojica su mu čuvala odstupnicu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2017. 15:41

Napad na Zdravka Mamića bio je tipična sačekuša, tvrde Boljani dan nakon što je savjetnik Dinama u srijedu navečer fizički napadnut u Bolu na Braču.

Zdravko Mamić je danas napustio Brač te otišao na kupanje u jednu od plaža na susjednom otoku Hvaru. No, napad nije prošao bez posljedica.

Mamić se poslije neprospavane noći žalio na bolove i smetnje, a kad su mu ponudili liječnički pregled, odbio ga je. Navodno je to obrazložio riječima 'nisam siguran što bi mi se tamo dogodilo'.

Načelnik Bola Tihomir Marinković šokiran je nemilim događajem.

"To je za svaku osudu, za naše misto to je nešto što se nikad nije dogodilo, dapače, nitko od nas nije ni pomišljao da se tako nešto uopće može dogoditi".

Boljani, oni fetivi se zgražaju, jer žive od turizma i gostoljubivosti. Divljački napad se dogodio na rivi, zabilježen je sigurnosnim kamerama. Naš dobro upućeni sugovornik tvrdi da je 22-godišnji Domagoj Ivelić, zvani Domić čekao dolazak Mamića i da ga je smišljeno napao, o čemu je obaviještena i šefica policijske postaje u Supetru Magdalena Mirić Vladislavić.

Naime, Ivelić je, po toj verziji, prethodno nazvao nekoliko svojih istomišljenika, što se može lako utvrditi pregledom mobitela, te im navodno poručio - 'dođi mi pomoći, imamo večeras jednu akciju“.

Njegovom pozivu su se po riječima našeg sugovornika, odazvala još dvojica, koji su mu čuvali odstupnicu.

Završetku incidenta kumovao je upravo kum Zdravka Mamića Ivan Ivančić Boso, kod kojega je Dinamov savjetnik i došao u posjet, kako bi proslavio rođendan svog starijeg brata Stojka. Dugogodišnji bolski ugostitelj i bivši hrvački prvak ulovio je korpulentnog Ivelića i 'sačuvao' ga do dolaska policije.

Napadač na Zdravka Mamića na slobodi, zabranjeno mu približavanje i kontakt

Splitski Prekršajni sud u četvrtak je 22-godišnjem Bračaninu, koji je jučer na bolskoj rivi šakom u potiljak udario Zdravka Mamića, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem, te je pušten na slobodu, doznaje Hina na tom sudu.

Sudac Daniel Ban izrekao je 22-godišnjaku mjeru opreza nakon što je na sudu priznao napad na Mamića.

Policija je sudu predložila istražni zatvor, a odluku o tome Prekršajni bi sud trebao donijeti u roku od 30 dana. (H)

Linker
16. travanj 2024 00:24