Alex Caparros/Getty Images / Getty Images
DIVOVI S OTOKA VEĆ ČEKAJU U REDU

'DOVEDI SE U RED ILI IDEŠ NA PRODAJU!', U BARCELONI IZGUBILI STRPLJENJE Problematičnoj zvijezdi postavljen ultimatum, a potencijalnim kupcima cijena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2018. 10:26

Ousmane Dembele predstavlja ozbiljan problem u Barceloni. Talentirani 21-godišnjak doveden je uz velike najava kao pojačanje nakon što je redove katalonskog velikana u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura napustio Brazilac Neymar.

Dolazak Francuza iz Borussije Dortmund tada je iznenadio mnoge, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je plaćen 115 milijuna eura, s potencijalom da taj iznos naraste za još 30.

Tijekom svog boravka na Camp Nouu, Dembele je ostavio dojam neodgovorne osobe koja je nedavno naljutila čelnike Barcelone zbog kašnjenja na trening koje je pak bilo uzrokovano cjelonoćnim igranjem igrica s prijateljima. U klubu su već neko vrijeme bijesni na mladu zvijezdu za koju vjeruju da je bez kontrole, a navodno razmišljaju i o tome da ga pošalju psihologu.

Prema pisanjima Sporta, u Barceloni su Dembeleu postavili ultimatum - 'Ili ćeš se dovesti u red ili ćeš biti prodan'.

Iako se nadaju boljim danima, u katalonskom klubu baš i nisu uvjereni da će se Francuz promijeniti pa su tako prema pisanjima španjolskih medija već postavili cijenu za njegove potencijalni kupce. Naime, Barca za Dembelea traži 100 milijuna eura i spremna ga je, ako se nešto ne promijeni nabolje, prodati na kraju sezone.

Što se tiče potencijalnih kupaca, trenutno najviše interesa pokazuju Liverpool i Arsenal, a neki izvještaji govore da je Jürgen Klopp spreman povući potez već ovog siječnja.

Linker
04. svibanj 2024 09:42