GETTY ilustracija
ŠPANJOLCI OTKRIVAJU

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA PROPALIH PREGOVORA ZA NEYMARA I KAKO JE U CIJELU PRIČU BIO UKLJUČEN RAKITIĆ 'PSG nije htio ni čuti za taj prijedlog'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2019. 13:26

Sinoć završeni prijelazni rok nije nam donio konačni rasplet jedne od najmučnijih transfer-priča, one Brazilca Neymara koji, unatoč velikoj želji i konstantnim pritiscima na upravu, nije napustio PSG i ponovno potpisao s Barcelonom.

Katalonski Sport tvrdi da je Neymar 'tužan i ljut' ovakvim razvojem događaja, a Mundo Deportivo otkriva kako je u posljednjim trenucima povukao potez očajnika.

Naime, vlasnik najskupljeg transfera u povijesti (222 milijuna eura) pokušao je iz svog džepa dati 20 milijuna eura kako bi se realizirala njegova selidba na Camp Nou.

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain Training - Ooredoo Training Centre, Saint-Germain-en-Laye, France - August 29, 2019  Paris St Germain's Neymar during training  REUTERS/Charles Platiau - RC1F7490C3E0
REUTERS/Charles Platiau

Kao što se i više puta nagađalo, u završnici prijelaznog roka PSG je u cijeli posao pokušao uključiti i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji je na kraju ostao u katalonskom divu.

"Posljednja stvar koju je PSG tražio od Barce za Neymara je 150 milijuna, Ivana Rakitića, Jean-Claira Todiboa i Ousmanea Dembéléa. Prije nego što je posao propao, Neymar je bio spreman u cijelu priču ubaciti i 20 milijuna eura iz svog džepa. Na iznenađenje ljudi iz Barcelone, PSG nije htio ni čuti za prijedlog brazilskog napadača", stoji u tekstu Mundo Deportiva.

Linker
04. svibanj 2024 01:12