Reuters, sn ilustracija
VIŠE SREĆE DRUGI PUT

DVOBOJ NIJE NI POČEO, A PERIŠIĆ VEĆ SRUŠIO JEDNOG ENGLEZA Majstor odigrao strašan listić, a evo kako mu je Hrvat iz džepa 'izbio' više od milijun kuna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2018. 12:49

Hrvatska je sinoć nakon još jednog trilera stigla do pobjede u Rusiji, a ovog puta nakon jedanaestaraca pali su domaćini u Sočiju. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1-1, nakon 120 minuta 2-2, da bi u raspucavanju s bijele točke Hrvatska bila uspješnija sa 4-3.

Hrvatska će tako nakon 20 godina ponovno igrati u polufinalu Mundijala, a tamo će ih čekati velika Engleska koja je u svojem četvrtfinalnom ogledu svladala Švedsku (2:0). Ako ćemo se malo našaliti možemo reći kako je jedan Englez već pao i prije početka utakmice. Naime, jedan je navijač uoči četvrtfinalnih utakmica odigrao zanimljivi listić na kladionici na kojem je odigrao četiri 'strašna' para.

Da će Kevin Debruyne i Antoine Griezmann zabiti udarcem izvan šesnaesterca, kako će Harry Maguire postići pogodak glavom, te da će naš Ivan Perišič također zabiti udarcem izvan kaznenog prostora. Upravo posljednja oklada uskratila ga je za nevejrojatnih 140 tisuća funti, odnosno nešto više od milijun i dvjesto tisuća kuna.

Da stvar bude gora po unesrećenog kladioničara na spomenuti je listić uložio samo jednu funtu, rekli bi ljudi - pravi peh.

Linker
18. svibanj 2024 19:25