FOTO: Dražen Antolić
'KOCKASTA' EUFORIJA

DVOJAC IZ SLAVONIJE ODVAŽIO SE NA PUT DUGAČAK 2000 KILOMETARA KAKO BI BODRIO VATRENE Navijači i dalje pristižu, ulaznice planule, stadion rasprodan!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2019. 20:45

Nogometna euforija opet je zarazila hrvatske navijače. Uvjerljiva pobjeda i veličanstvena uvertira protiv Mađara na Poljudu motivirala je i one koji su se eventualno kolebali da potegnu sve do Walesa radi Vatrenih.

Jedni od prvih koji su pristigli u velšku prijestolnicu dvojac je iz Osijeka. Željko i Boris odvažili su se na put dugačak oko 2000 km samo kako bi bodrili Modrića, Rakitića i društvo te kako bi osjetili sjajnu atmosferu koja vlada među viceprvacima svijeta.

Navijači i dalje pristižu iz svih dijelova Hrvatske, a najavljeno je oko 1500 najvjernijih - što iz domovine, što iz inozemstva. Važno je napomenuti da su sve ulaznice rasprodane, nacionalni stadion Cardiff City koji prima 33 280 gledatelja bit će dupkom pun. Zanimanje za ovaj susret je neviđeno i ulaznice su planule čim su puštene u prodaju.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 13. listopada u 20:45 h. Hrvatska već u Cardiffu može sve riješiti i osigurati EURO, a ako ne uspije ostaje joj još jedna prilika, 16. studenog na Rujevici protiv Slovačke.

Linker
05. svibanj 2024 12:50