Emilio Andreoli/Getty Images
VATRENI SE CIJENE

DVOJICA HRVATSKIH REPREZENTATIVACA NA NASLOVNICI GAZZETTE DELLO SPORT 'Težak život bez Marcela Brozovića, a Ivan Rakitić je san'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2019. 10:34

Na naslovnici portala talijanske Gazzette dello Sport osvanula su imena dovojice Hrvata. Riječ je o Marcelu Brozoviću i Ivanu Rakitiću.

"Život Intera bez Brozovića je težak: Na ljeto slijede pojačanja u sredini - Rakitić, Barella ili Ndombele", naslov je teksta na naslovnici Gazzette.

Brozović je zamijenjen već u 23. minuti nedjeljne prvenstvene utakmice Intera i Atalante. Osjetio je bol u mišiću stražnje lože desne noge te je umjesto njega na teren San Sira ušao Nainggolan. "Ozljeda će ga udaljiti ne samo od utakmice protiv Frosinonea, nego vjerojatno i od velikih utakmica protiv Rome i Juventusa. Jasan odgovor stići će danas nakon pretraga. Ali njegovim izlaskom Interova veza je stala", piše Gazzetta.

U tekstu se naglašava Brozovićeva važnost za Interov vezni red i navodi se da je trener Luciano Spalletti nakon njegovog izlaska iz igre morao 'izmišljati' i tražiti alternative.

Screenshot: Gazzetta

"Velika pojačanja u veznoj liniji bit će prioritet u sljedećem prijelaznom roku, bez obzira na budućnost Maura Icardija i dolazak novog napadača. Ivan Rakitić je novi san nakon onog koji se nije materijalizirao prošlog ljeta - Modrića. Talijansko rješenje mogao bi biti Nicolo Barella, ali Cagliari za njega traži 50 milijuna eura, a još jedno rješenje je Tanguy Ndomele, ali Lyon za njega također ima previsoka potraživanja", zaključuje se u tekstu.

Rezultati by SofaScore

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
02. svibanj 2024 12:36