David Ramos/Getty Images
ZIDANE KAO 'MAMAC'

EDEN HAZARD POŠTENO PRIZNAO ONO ŠTO SU MU SPOČITAVALI NAKON 100 MILIJUNA VRIJEDNOG TRANSFERA 'Ne mogu lagati. Ali kad sam na odmoru, na odmoru sam'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2020. 00:02

Izgled Edena Hazarda podigao je dosta prašine nakon realizacije prošloljetnog transfera iz Chelseaja u Madrid vrijednog 100 milijuna eura. Naime, svi španjolski mediji pisali su da je nagomilao kilograme, a sada je i sam belgijski veznjak priznao višak.

"Istina je, ne mogu lagati. Ali kada sam na odmoru, onda sam na odmoru", rekao je Hazard za Sport and Footn Magazin upitan za višak kilograma.

"Preko ljeta sam bio natukao pet kilograma. Ja sam osoba koja vrlo brzo dobiva, ali i gubi kilograme. Kada sam imao 18 godina i igrao za Lille težio sam 72, 73 kilograma, kasnije 75 kada sam dobio mišićne mase, a na loš dan imao bih 77 kg. Na ljeto sam imao 80 kg, ali izgubio sam višak za desetak dana", objasnio je Hazard.

Nije Hazard skrivao želju za suradnjom sa Zinedineom Zidaneom.

"On je bio tehnički bolji od mene i kada pogledate kako je igrao imate osjećaj da se uvijek zabavljao igrajući. Nazvao me tijekom Eura 2016. i rekao mi da želi da dođem. Te su mi riječi uvijek bile u glavi", dodaje belgijski veznjak, čiji se transfer tada nije realizirao, ali je tri godine kasnije,

"Proveo sam tri godine radeći s talijanskim trenerima, Conteom i Sarrijem i taj period mi je bio manje ugodan. Sada otkrivam nešto pto volim i treninzi su uvijek s loptom", zaključio je Hazard koji je dres Reala želio odjenuti još kao klinac.

"Kada bih se igrao u vrtu kao klinac pretvarao sam se da sam igrač Reala."

Linker
05. svibanj 2024 03:01