Cropix
RASPAŠOJ

EH, KAD SAM JA IGRAO... 'Jugoslavija je imala sjajnu momčad, ali je svatko radio što je htio. Zato nismo ništa osvojili'

Trener Milana Siniša Mihajlović na zanimljiv je način u razgovoru za talijansku Gazzettu dello Sport opisao nekadašnju reprezentaciju Jugoslavije i dao usporedbu sa svojim novim klubom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2015. 18:45

"Najbitnije je igračima vratiti želju za radom. Oni koji nose dres Milana moraju dati sve od sebe i teren napuštati visoko uzdignute glave. Kada sam ja igrao u reprezentaciji Jugoslavije to je bila momčad sa mnoštvom talentiranih igrača, ali je svatko radio što je htio. To je glavni razlog zašto nismo ništa osvojili", izjavio je 46-godišnji trener, koji je za bivšu reprezentaciju nastupio 60 puta i zabio deset golova.

Milan je danas ipak neka druga priča.

"Ovo je novi početak. Doveli smo nove igrače, promijenili sistem rada, koncept igre i ponašanje. Spremni smo započeti novu sezonu. Pritisak ne osjećam, ali osjećam odgovornost. Nemam strah preuzeti rizik i suočiti se s izazovima. Vjerujem da ćemo završiti među prva tri mjesta u ligi. Ako dovedemo još jednog ili dva igrača, možemo napraviti veliki uspjeh", ohrabrio je Mihajlović navijače Milana.

Linker
23. rujan 2024 16:54